Recepten Belpaese

27 ROSE DEL DESERTO (woestijnroosjes) ---
Koekjes Dolce
350g zelfrijzend bakmeel, mespunt zout, 160g roomboter, 160g suiker, 2 eieren, 100 g rozijnen, corn flakes in een bakje.
Meng in een mengkom alle ingrediënten, behalve de corn flakes, tot een homogene massa. Het deeg is dan plakkerig, niet vloeibaar. Neem klontjes van het beslag (niet kneden en niet glad maken) en wentel ze door de cornflakes waarbij zoveel mogelijk corn flakes aan het deeg moeten blijven plakken. Leg ze vervolgens op een bakplaat die met een vel bakpapier is bedekt. Zorg voor voldoende tussenafstand want anders plakken ze bij het rijzen aan elkaar vast. Bak de koekjes ca. 15 minuten bij 200° (hetelucht 180°. Na het bakken zijn ze nog een beetje zacht, maar dat hoort zo.

Deze pagina wordt automatisch aangemaakt

BACK  Pagina precedente                                             HOME Home