Recepten Belpaese

7 PASTA MET EIEREN EN COURGETTES -
Groente en pasta Vegetarische pastaschotel (8 personen)
400 g pasta, 4 courgettes, 2 eieren, geraspte pecorino (harde schapenkaas), paar blaadjes basilicum, teentje knoflook, olijfolie, zout, fijngemalen pepertjes.
Was de courgettes en snijd ze in plakjes. Fruit het fijngesneden teentje knoflook even in een ijzeren pan en stoof daarin vervolgens de courgettes. Breng op smaak met zout. Voeg uiteindelijk de fijngesneden basilicum toe.
Kook de pasta, giet af en doe terug in de pan. Leg daarop de courgettes, de geklopte eieren en strooi er wat gemalen pepertjes over. Doe het deksel op de pan en laat even op een laag vuur staan totdat de eieren gaan stollen. Bestrooi voor het serveren met de geraspte kaas.
Lekker met een salade van witte bonen.

Deze pagina wordt automatisch aangemaakt

BACK  Pagina precedente                                             HOME Home