Recepten Belpaese

4 ANGUILLA ALLA FIORENTINA -
Visgerecht Secondo (8 personen)
1 kg paling, 3 teentjes knoflook, 1 beker rode wijn, olijfolie, salie, paneermeel, zout en peper.
Haal het vel van de paling door het achter de kop rondom in te snijden en het eraf te trekken. Verwijder de kop en de ingewanden en was de vis goed schoon. Snijd de paling in stukken, begiet met wat olijfolie en bestrooi met zout en peper. Laat vervolgens twee uur staan.
Hak de knoflookteentjes fijn. Vet een ovenschaal in met een beetje olijfolie. Strooi de gehakte knoflook daarover en een paar blaadje salie.
Haal de palingmoten door de paneermeel en leg ze naast elkaar in de ovenschaal. Giet de rest van de olie waarin de paling heeft gelegen erbij.
Bak 20 minuten in een voorverwarmde oven (200º). Giet de wijn erover en zet nog eens 20 minuten in de oven.

Deze pagina wordt automatisch aangemaakt

BACK  Pagina precedente                                             HOME Home